-30

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ επισκόπων ποιμένες YEHOSHU και των οπαδών »του Μεσσία
Τμήμα 30
Abril/jun.013
Θέμα: ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Πηγή: Scroll της «Y’ehoshu
Ρέντινγκ: Mt.18 :1-18
Η ώρα έχει έρθει στους μαθητές Yehoshu »λέγοντας: Ποιος είναι ο μεγαλύτερος στη βασιλεία των ουρανών; 2 Yehoshu »ονομάζεται ένα μικρό παιδί, που τον στη μέση τους, 3 Και είπε, Αληθώς σας λέγω, εκτός θελετε να μετατραπεί και να γίνει σαν μικρά παιδιά ye σε καμία περίπτωση δεν εισέλθει εις την βασιλείαν των ουρανών. 4 Ως εκ τούτου, όποιος ταπεινώνει τον εαυτό του σαν αυτό το παιδί είναι ο μεγαλύτερος στη βασιλεία των ουρανών. 5 Και όποιος εκφράζει την ικανοποίησή του στο όνομά μου ένα τέτοιο μικρό παιδί, δέχεται εμένα. 6 Όποιος, όμως πρέπει να προσβάλλει ένα από αυτά τα μικρά που πιστεύουν σε μένα καλύτερα γι ‘αυτόν που κρεμάστηκε στο λαιμό του μια μυλόπετρα και να πνιγεί στο βάθος του mar.7 Αλίμονο στον κόσμο, λόγω των αδικημάτων! Ναι αναπόφευκτα έρχονται , περισσότερο αλίμονο σ ‘αυτόν τον άνθρωπο από τον οποίο έρχεται η επίθεση! 8 Συνεπώς, αν το χέρι σου ή το πόδι σου σε σκανδαλίζει, θα κόψει και την πέταξε από σένα: είναι καλύτερα για σένα να μπεις μέσα στη ζωή ακρωτηριασμένους ή κουτσός, παρά έχοντας δύο χέρια ή δύο πόδια για να πεταχτεί στην αιώνια φωτιά. 9 Και αν το μάτι σου σε σκανδαλίζει, να κόβω και να ρίχνει το από σένα: είναι καλύτερα για σένα να μπεις μέσα στη ζωή με το ένα μάτι από ό, τι με τα δύο μάτια πρέπει να ριχτούν στον άδη fogo.10 ας μην φαίνεται των μικρών τούτων, γιατί να σας πω ότι οι άγγελοι τους στον ουρανό βλέπουν πάντα το πρόσωπο του πατέρα μου céus.11 ο Υιός του ανθρώπου ήρθε να αναζητήσει και να σώσει αυτό που ήταν perdido.12 Τι σκέφτεσαι; Αν κάποιος έχει εκατό πρόβατα και ένας από αυτούς είναι ο πρώην traviar δεν άφησε το ενενήντα εννέα στους λόφους για να πάρει αυτό που περιπλανήθηκε μακριά; 13 Και το βρείτε, λέγω ότι έχει περισσότερη χαρά σε αυτό από ό, τι κατά τη διάρκεια των ενενήντα εννέα που δεν πήγε στραβά. 14 Επομένως, δεν είναι το θέλημα του Πατέρα σας που είναι στον ουρανό, ότι το ένα από αυτά τα μικρά αυτά χάνονται. 15 Επιπλέον, αν αμαρτίες αδερφό σου, πηγαίνετε και επέπληξε τον ανάμεσα σε σένα και τον μόνο: αν σου ακούσει, θελεις κέρδισες τον αδελφό σου? 16 εάν όμως δεν θα ακούσει, πάρτε μαζί σου ένα ή δύο ακόμη, ότι στο στόμα των δύο ή τριών μαρτύρων κάθε λέξη μπορεί να καθοριστεί. 17 Αν αυτός αρνείται να τους ακούσει, πείτε ότι προς το εκκλησίασμα, και αν αυτός αρνείται να ακούσει την εκκλησία, ας είναι ως ειδωλολάτρες και τελώνης. 18 Αληθώς σας λέγω, YE θα δεσμεύει στη γη, θα είναι δεμένα στον ουρανό, και ό, τι χαλαρά στη γη, θα είναι λυμένα στον ουρανό.
ΣΧΟΛΙΟ
Οι απόστολοι ερώτησε σχετικά με τη Βασιλεία των Ουρανών, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη την κατοίκηση των αγγέλων και αρχαγγέλων? »Yerroshu, όμως, τους είπε ότι η βασιλεία των ουρανών ήταν στη γη και μεταξύ τους (. Βλ. Μκ 1,15) και οι απόστολοι που εκπροσωπείται ολόκληρη την κοινότητα, ήταν τα θέματα αυτού του βασιλείου και τους υπουργούς.
Πολλοί γονείς που ακολούθησαν Yerroshu »έφεραν τα παιδιά τους μαζί τους (Mar.10: 14), συνεπώς το παιδί στο οποίο αναφέρεται το κείμενο δεν ήταν όπως κάθε ένας από τους γιους των αντιπάλων Yerroshu»? Ήταν ένα παιδί που τον ακολουθούσε!
Κατά την εγγραφή στην εκκλησία της Κορίνθου ο Απόστολος Sh’aul ανέφερε αυτό διδασκαλία Yerroshu »λέγοντας ότι τα αγόρια πρέπει να είναι κακία και στην κατανόηση. Ι Cor.14: 20.
Επίσης, κατ ‘αρχή αυτού του Yerroshu συζήτηση »στο κοινό το ποίμνιό του να γυρίσει κάποιος στο βασίλειό του.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s