T 36

Τμήμα 36
Jul/set.013
Πηγή Μετακινηθείτε Messiah Yehoshu »
Θέμα: περγαμηνή ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ
Ρέντινγκ: Rom.13 :1-14
Κάθε πρόσωπο που υπόκειται στις αρχές που διέπουν, για δεν υπάρχει αρχή, εκτός από αυτό που ο αιώνιος Θεός, και εκείνους που χειροτονήθηκε από τον αιώνιο Θεό. 2 Συνεπώς, όποιος αντιστέκεται στην εξουσία αντιστέκεται το διάταγμα του αιώνιου Θεού: και αυτοί που αντιστέκονται λαμβάνουν να τους καταδίκη. 3 Για τους κυβερνώντες δεν είναι μια τρόμο σε όσους κάνουμε το σωστό, αλλά για εκείνους που κάνουν το κακό. Θελεις τότε δεν πρέπει να φοβόμαστε την εξουσία; Κάνετε καλό, και θα έχετε τον έπαινο από τον ίδιο: 4 Διότι αυτός είναι ο υπουργός του Θεού σε σένα για το καλό αιώνια. Αλλά αν το κάνετε λάθος, να φοβάται, γιατί δεν κουβά το σπαθί: γιατί είναι ο υπουργός αιώνιος Θεός, ένας εκδικητής να εκτελέσει την οργή σ ‘αυτόν που κάμνει mal.5 Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να αποτελούν αντικείμενο, όχι μόνο λόγω της οργή, αλλά και για λόγους συνείδησης. 6 Για το λόγο αυτό θα πληρώνουν φόρους, επειδή είναι υπουργούς του αιώνιου Θεού, που συμμετέχουν σε αυτό το Render mesmo.7 σε όλους τι οφείλεται αυτόν: αφιέρωμα στους οποίους αφιέρωμα, προσαρμοσμένη στους οποίους έθιμο? Οποίους φοβούνται? φόβο, την τιμή στους οποίους οφείλεται τιμή. 8 μηδένα μη οφείλετε μηδέν, ειμή το να αγαπάτε ο ένας τον άλλο, γιατί αυτός που αγαπά τον πλησίον του έχει εκπληρώσει την Τορά. 9 Πράγματι: Μη μοιχεύσεις, Μη σκοτώνετε, Μην κλέψεις, μην επιθυμήσεις, και αν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη εντολή, που συνοψίζεται σε αυτή τη λέξη: Θα αγαπάς τον πλησίον σου ως σεαυτόν mesmo.10 worketh αγάπη δεν είναι άρρωστος με τον γείτονά του. Έτσι, η αγάπη είναι η εκπλήρωση του νόμου. 11 Και θα το κάνει αυτό, γνωρίζοντας την ώρα, ότι τώρα είναι η ώρα να ξυπνήσει από τον ύπνο: για την ώρα είναι η σωτηρία μας είναι πιο κοντά μας από ό, τι όταν γίναμε crentes.12 Η νύχτα είναι μακριά πέρασε, η μέρα είναι στη dispamo μας Επομένως, τα έργα του σκότους, και ας βάλει στην πανοπλία του luz.13 Ας περπατήσουμε με ειλικρίνεια, όπως στην ημέρα: όχι σε ταραχές και ποτό Δειράς, όχι σε διαμάχες και inveja.14 Αλλά θέσει ye στον Κύριο Yehoshu «ο Μεσσίας? και δεν έχουν καμία φροντίδα τις επιθυμίες της σάρκας.
ΣΧΟΛΙΟ
Scrolls των αποστόλων είναι τα καλά νέα της σωτηρίας, η ο Νόμος Yerroshu «Μεσσία? Αυτά περιέχονται σέκτες, δόγματα, τελετουργίες και τα δόγματα που δίνουν δύναμη σε αυτούς που τα ασκούν.
Το υπό εξέταση κείμενο αφορά τις πράξεις των αρχών του κοινού, αλλά έχουν θεϊκή έγκριση, χρησιμεύουν για να διατηρηθεί η πειθαρχία, ακόμα και τιμωρία για το δράστη.
Είναι κοινό να δει μεταξύ θρησκευτικών ιεροκήρυκες ή καθηγητές που μιλούν για την μεγάλη εμπιστοσύνη που το ακούω, αλλά δεν αγοράζουν και δεν πληρώνουν, ενεργούν σαν απατεώνες απατεώνες, και άλλα παραπτώματα που χρησιμοποιούνται για τον εμπλουτισμό εύκολο, αλλά το Scroll λέει: μηδένα μη οφείλετε μηδέν.
Το κείμενο υπενθυμίζει επίσης ότι οι δέκα εντολές δίνονται στην Παλαιά Διαθήκη επαναλαμβάνεται στη νέα νομοθεσία στο Νόμο του Μεσσία. (Βλέπε: Ματ.5 :21-49)

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s