TJÄNA 04

TJÄcNA 04

 januari – 014

Källa : Scroll of Yehoshu ‘ Messias

Tema : LÖFTEN och uppenbarelser

Läsning : T’om 3:2-16

När du går in i något land och gå var som helst , om de får du äta vad du , och bota de sjuka bland dem . 3 För vad som händer i din mun kommer inte orenar dig , men vad 4 ur din mun är det orenar dig . Yehoshu sa : När du ser en som inte är född av kvinna , kasta er på era ansikten och dyrka marken du : det är din Fader 5 Yehoshu sa : Kanske män tror att det kom att kasta fred över världen . Vet inte vem som sprider missämja som kom på jorden : eld , svärd och krig . 6 Ja, ha- ha sett fem i ett hus : tre kommer att vara mot två och två mot tre , far mot son och son mot far . Och de kommer att stå ensamma . 7 Yehoshu sade : Jag skall ge er vad inget öga har sett , vad inget öra har hört , vad ingen hand berört och vad som aldrig fallit människans sinne . 8 Lärjungarna sade till Yehoshu ‘ : Berätta , hur ska vår fim.Yehoshu ” sade Ye upptäcks , då , i början , som du ser i slutet ? Ty där början är, där kommer i slutet . 9 Lycklig är han som kommer att ta hans plats i början , kommer han att känna slutet och kommer inte smaka döden . 10 Yehoshu sade Merry vad som redan var innan de visas . Om du blir mina lärjungar och lyssnar till mina ord , dessa stenar , kommer att vara till din tjänst . 11 Det finns faktiskt fem träd för dig i paradiset som förblir oförändrade , vinter och sommar , och vars löv faller inte . Den som vet att dem kommer inte att uppleva döden . 12 Lärjungarna sade till Ye – Hoshu ‘ : berätta som liknar himmelriket . 13 Han sade till dem : Han är som ett senapskorn , det minsta av alla frön . Men när det faller på brukat jorden producerar en stor anläggning och blir ett skydd för himmelens fåglar . 14 Myriam sade Yehoshu ” : Vem är dina lärjungar ? Han sa : De är som barn som bosatt sig i ett område som inte är deras. 15 När ägarna till området kommer , kommer de att säga : Ge vårt område ! De klär i deras närvaro så att de kan få fältet tillbaka och lämna det till dem . 16 Därför säger jag : om ägaren till ett hus vet att tjuven kommer, och kommer att se innan den anländer kommer inte att låta honom komma in i huset av hans område för att bära bort hans gods . Därför ut att vara på din vakt mot världen .

KOMMENTARER

Det var på detta uttalande Yerroshu ‘ Yerroshaléym att rådet i år 55 , den apostoliska församlingen styrs av brev till de som konverterat bland hedningarna i Apg 15:23-29 .

Yerroshu ” nämns dag fadern Ramom ( AbHamom ) och gudomliga utseende som Malktsedec utan släktforskning , utan far , utan mor , utan början eller slutet av dagar ( conf.Heb.7 :1 – 4 ) .

Liksom i föregående alliansen , Yerroshu ‘ möblerat sin tjänst med en församling som består av profeter , och kloka författare och announcers , ( Mat.23 : Efés.4 34 och 11 ) .

I texten i fråga fann Yerroshu ‘ göra heligt löfte att avslöja hemligheter till sin församling , han sanktionerna den uppenbarelse som visades Hanok den sjunde från Adom . (Jfr Hanoch 10:15-17 ) .

 

 

Nationellt råd av biskopar och anhängare av pastorer YEHOSHU ” MESSIAS

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s