ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ 09

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ 09

Marc. – 014

Πηγή : Scroll of Yehoshu « Μεσσία

Θέμα : YEHOSHU « ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ LAMB

Ρέντινγκ : I Tim.2 : 1-15

    1 . Προτρέπω , ως εκ τούτου , πρώτα απ ‘ όλα ότι δεήσεις , προσευχές , παρακλήσεις , και , και ευχαριστίες να γίνει για όλους τους άνδρες , 2 για βασιλιάδες και όλους όσους βρίσκονται στην εξουσία , ώστε να μπορεί να οδηγήσει σε μια ήσυχη και ειρηνική ζωή σε όλα τα ευσέβεια και ειλικρίνεια . 3 Γι ‘αυτό είναι καλό και ευπρόσδεκτο στα μάτια του αιώνιου Θεού Σωτήρα μας , 4 που επιθυμεί όλοι οι άνθρωποι να σωθούν και να επιτευχθεί πλήρης γνώση της αλήθειας . 5 Για υπάρχει ένας Θεός , και ένας μεσολαβητής μεταξύ του Θεού και την αιώνια άνδρες , Yehoshu « ο Μεσσίας , ο άνθρωπος , 6 ο οποίος έδωσε τον εαυτό του λύτρα για όλους , να καταθέσει εν ευθέτω χρόνω , 7 για τα οποία ( Μιλώ την αλήθεια και δεν ψεύδονται ) διορίστηκα κήρυκας και απόστολος , δάσκαλος των εθνών στην πίστη και την αλήθεια . 8 Θα ως εκ τούτου, ότι οι άνδρες προσεύχονται κάθε περίπτωση , σηκώνοντας ιερά χέρια , χωρίς οργή και αμφιβολία . 9 Κατά παρόμοιο τρόπο , ότι οι ίδιες οι γυναίκες στολίζουν σε μέτρια ενδυμάτων , με σεμνότητα και σωφροσύνη , όχι με πλέγματα ή χρυσάφι ή μαργαριτάρια ή πολυτελή ρούχα , αλλά 10 ( όπως αρμόζει σε γυναίκες που πρεσβεύουν να υπηρετήσουν τον Θεό αιώνια ) με καλά έργα . 11 Η γυναίκα να διδάσκεται μένοντας ήσυχη με πλήρη υποταγή . 12 Αλλά δεν υποφέρουν από μια γυναίκα να έχει εξουσία πάνω από τον άνθρωπο , αλλά να είναι σε σιωπή . 13 Για Adom διαμορφώθηκε αρχικά , στη συνέχεια, Χαβάη . 14 Και Adom δεν εξαπατήθηκε , αλλά η γυναίκα που εξαπατήθηκε , έπεσε σε παράβαση ? 15 θα σωθεί , όμως , τεκνοποιία , αν μείνετε με νηφαλιότητα στην πίστη και φιλανθρωπία και την αγιότητα .

 

ΣΧΟΛΙΑ

Ως οπαδοί της ίδιας πίστης που κατοικούσαν στην μητρική Ramom ( ABHAMOM ) , κάνουμε προσευχές , παρακλήσεις , και για όλους τους ανθρώπους ? Πατέρας Ramom μεσολαβήσει για την παρτίδα ανιψιό του και ξεφορτώθηκε την επερχόμενη καταστροφή των πόλεων και Tsidom βατόμουρο ήδη στην εποχή του .

Η επιθυμία να Yerroshu « ο Ύψιστος είναι η σωτηρία όλων των ανθρώπων , αλλά ακολουθείται από την επιλογή του καθενός ? Απόδειξη είναι ότι ο ίδιος έστειλε να κηρύξουν τα καλά νέα σε κάθε ανθρώπινο πλάσμα ? Mar.16 : 15.16 .

Το ανθρώπινο σώμα Yerroshu ήταν κατοικία τους ως πνεύμα και ως ένα τέλειο αρνί θυσιάστηκε υπέρ των ανθρωπίνων , ανασταίνεται με δόξα ανέβηκε στον ουρανό , το Πνεύμα ήρθε με τη μορφή της φωτιάς και να κατοικήσει στο εκκλησίασμα σας, η οποία θα πρέπει να ληφθούν στον ουρανό άμεμπτη .

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ BISHOPS και οι οπαδοί των ποιμένων YEHOSHU « Ο ΜΕΣΣΙΑΣ

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s