ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ 23

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ 23

Μάιος – 014

Πηγή : Scroll of Yehoshu « Μεσσία

Θέμα : YERROSHU «ο ακρογωνιαίος λίθος

Ρέντινγκ : Mat.16 :13 – 18

? Έχοντας Yehoshu »ήρθε στην περιοχή της Καισάρειας Φιλίππων ρώτησε τους μαθητές του, λέγοντας: Ποιον λένε οι άνδρες που ο Υιός του ανθρώπου 14 Η απάντηση : Μερικοί λένε Y’ochanan , ο Πρόδρομος ? άλλα Eliahu ? και άλλοι Yermyahuh , ή οποιαδήποτε από profetas.15 Αλλά θα τους ζήτησε Yehoshu »: Τι ειπατε ότι είμαι ; 16 Και Shimon Kefah : Εσύ είσαι ο Χριστός , ο Υιός του Θεού του ζώντος Y’HWH . 17 του είπε Yehoshu » : Ευλογημένος εσύ , Shimon γιος του Yonah , επειδή δεν ήταν σάρκα και αίμα που αναφέρατε , αλλά ο Πατέρας μου που είναι στον ουρανό . 18 Για να πω Σένα Σιμόν ? επάνω σε αυτήν την πέτρα θα χτίσω μου Qahal ( εκκλησίασμα ) και οι πύλες της κόλασης δεν θα υπερισχύσουν εναντίον της ? 19 να σου δώσει τα κλειδιά της βασιλείας των ουρανών ? θα δεσμεύουν γιατί στη γη θα είναι δεμένα στον ουρανό , και ό, τι σας χαλαρά πάνω στη γη , θα είναι λυμένα στον ουρανό . 20 Στη συνέχεια, χρεώνεται ο ίδιος τους μαθητές του ότι θα πρέπει να το πεις σε κανέναν άνθρωπο που ήταν ο Μεσσίας . 21 Από τότε άρχισε Yehoshu » τον Μεσσία για να δείξει στους μαθητές του ότι ήταν αναγκαίο ο ίδιος να πάει στο Yehoshaléym , και να υποφέρουν πολλά πράγματα από τους υπερήλικες και τους αρχιερείς και τους γραμματείς , και να θανατωθεί , και την τρίτη ημέρα να αυξηθεί και πάλι . 22 Και Shimon τον πήρε παράμερα και άρχισε να τον επιπλήξει , λέγοντας , Κύριε ? ελέησον σας . Αυτό δεν θα συμβεί σε σας . 23 Αλλά Εκείνος γύρισε και είπε στον Shimon : πίσω μου , Σατανά, που με εξυπηρετεί του σκανδάλου ? γιατί δεν είναι τα πράγματα που είναι ο αιώνιος Θεός , αλλά αυτά που είναι από τους άνδρες . 24 Στη συνέχεια, είπε Yehoshu » στους μαθητές του : Αν κάποιος θέλει να έρθει πίσω μου , ας απαρνηθεί τον εαυτό του , και να λάβει το ζυγό , και ακολουθήστε μου ? 25 Επειδή, όποιος θα σώσει τη ζωή του θα τη χάσει ? αλλά όποιος χάσει τη ζωή του για χάρη μου θα το – . βρείτε 26 Για ό, τι είναι ο άνθρωπος αν κερδίσει ολόκληρο τον κόσμο και να χάσει τη ζωή του ; 27 Διότι ο Υιός του ανθρώπου θα έρθει στη δόξα του Πατέρα του μαζί με τους αγγέλους του? και τότε θα ανταμείψει κάθε άτομο σύμφωνα με τις εργασίες τους . 28 αμην λέγω μερικά από ότι εδώ δεν είναι κατά κανένα τρόπο η γεύση του θανάτου , μέχρι να δουν τον Υιό του ανθρώπου να έρχεται στο βασίλειό του .

ΣΧΟΛΙΑ

Όταν Myriam στο τραγούδι του ευγνωμοσύνη εκφράζεται λέγοντας ότι η αιώνια Yerroh με το χέρι του hath διάσπαρτα ο υπερήφανος στις σκέψεις της καρδιάς τους ( όπως Luc.1 : 51 ) , καθίσταται σαφές ότι δεν υπήρχε στην πρώην έθνος του Ισραήλ σε εκείνες τις ημέρες ένα διαμάχη από την οικογένεια αυτών των ημερών θα γεννηθεί ο Σωτήρας Μεσσίας .

Yerroshu « διαβουλευθεί με τους μαθητές του ανακρίνει με φωνητική αναζήτηση , λέγοντας ότι αυτό που ακούω από τον λαό του Ισραήλ σχετικά με το ποιος είναι ο Μεσσίας ; Στη συνέχεια εξετάζει τους μαθητές έτσι : και έχετε συνειδητοποιήσει ποιος είμαι ;

Η ρωμαϊκή εκκλησία τροποποίηση του κειμένου για να δημιουργήσετε ένα χαρακτήρα που του δίνει το όνομα ” Πέτρος ” και ψευδώς αποδίδει σε αυτό το θεμέλιο της Συνόδου του Μεσσία .

 

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ BISHOPS και οι οπαδοί των ποιμένων YEHOSHU « Ο ΜΕΣΣΙΑΣ

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s