ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ 32

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ 32

Agosto/014

Πηγή: Scroll of Yehoshu «Μεσσία

Θέμα: Η Y’OCHANAN ELIÁHUH ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

Ανάγνωση: Luc. 1:1-25

Στο βαθμό που πολλοί έχουν αναλάβει να καταρτίσει ένα συντονισμένο γεγονότα που έλαβαν χώρα μεταξύ μας, 2 η δεύτερη τους μας την παρέδωσαν εκείνοι που από την αρχή ήταν αυτόπτες μάρτυρες και τους υπουργούς της λέξης, 3 και μου λέει, αφού διερευνηθεί προσεκτικά τα πάντα από η αρχή, φαινόταν καλό για μένα, άριστη Θεόφιλος, μπορείτε να γράψετε μια αφήγηση για? 4 να γνωρίσουν πλήρως την αλήθεια των πραγμάτων όπου εσύ wast οδηγίες. 5 Υπήρξε κατά τις ημέρες του Ηρώδη, βασιλιά της Yehudah, ένα συγκεκριμένο ιερέα που ονομάζεται Zekharyah, η κατηγορία Aviyah? και η σύζυγός του ήταν απόγονος του Ααρών, και το όνομα της ήταν Elisheva. 6 Ήταν τόσο δίκαιοι πριν από το αιώνιο Θεό, ένα-δίνοντας blamelessly σε όλες τις εντολές και τους κανόνες της Y’HWH. 7 Αλλά δεν είχαν παιδί, γιατί Elisheva ήταν στείρα, και οι δύο έχουν προχωρήσει εδώ και χρόνια. 8 Τώρα, ενώ εκτελούσε το γραφείο του ιερέα πριν από το αιώνιο Θεό με τη σειρά της πορείας του, 9 Σύμφωνα με το έθιμο του ιερατείου, έπεσε σ ‘αυτόν με κλήρο για να εισέλθουν στο ναό του Κυρίου και καίνε λιβάνι? 10 Και ολόκληρο το πλήθος των ανθρώπων που προσεύχονταν έξω κατά την ώρα του σε censo.11 και εμφανίστηκε σ ‘αυτόν ένας άγγελος της Y’HWH, στέκονταν στα δεξιά του θυσιαστηρίου του θυμιάματος. 12 Και Zekhariah, βλέποντάς τον, ήταν ταραγμένη, και ο φόβος, η επιτέθηκε. 13 Και ο άγγελος είπε προς αυτούς, δεν φοβάστε: Zekharyah? για την προσευχή σου ακούγεται, και Elisheva, η γυναίκα σου θα σου φέρει ένα γιο, και θα τους καλέσει το όνομα του Yochanan? 14 Θα έχετε τη χαρά και αγαλλίαση, και πολλοί θα χαρούν με τη γέννησή του? 15 Διότι αυτός θα είναι μεγάλος μπροστά στον Κύριο Y’HWH? πίνουν κρασί ούτε ισχυρή ποτό? και να γεμίσει με το Πνεύμα? το Άγιο, ακόμα και από τη μήτρα της μητέρας του? 16 Και πολλά από τα παιδιά του Ισραήλ Y’HWH Θεό τους? 17 θα πάνε πριν απ ‘αυτόν σύμφωνα με το πνεύμα και τη δύναμη? ως Eliahu, να μετατρέψει τις καρδιές των παιδιών προς τον Πατέρα? και ο ανυπάκουος στη σοφία του απλά, να προετοιμαστούν για Y’HWH ο Κύριος ένας λαός. Zekharyah 18 Τότε είπε ο άγγελος, πώς θα το ξέρω αυτό; Για είμαι ένας γέρος, και η γυναίκα μου και επλήγησαν χρόνια. 19 Και είπε στον άγγελο: Είμαι Gabri’el Y’HWH που στέκονται μπροστά στον αιώνιο Θεό, και είμαι έστειλε να σας μιλήσω και να σας δώσω αυτά τα καλά νέα? 20 και ιδου, θελεις να είναι άλαλος, και δεν είναι σε θέση να μιλήσει, μέχρι την ημέρα που αυτά τα πράγματα? γιατί δεν πιστεύουν τα λόγια μου, που με τον καιρό τους, θα πρέπει να πληρούνται. 21 Οι άνθρωποι περίμεναν Zekharyah, και αναρωτήθηκε σε καθυστέρηση του στο ιερό. 22 Όταν βγήκε, δεν μπορούσε να μιλήσει σ ‘αυτούς: και αντιλήφθηκε ότι είχε δει ένα όραμα στο ναό. Και μίλησε με νεύματα, και παρέμεινε άφωνος. 23 Και όταν οι ημέρες του υπουργείου του, επέστρεψε στο σπίτι του. 24 Μετά από αυτές τις μέρες Elisheva, η σύζυγός του έμεινε έγκυος, και έκρυψε τον εαυτό της πέντε μήνες, λέγοντας: 25 Έτσι, έχων ο Κύριος Y’HWH την ημέρα όπου κοίταξε για μένα, για να πάρει μομφή μου μεταξύ των ανδρών.

ΣΧΟΛΙΑ

Στο αρχαίο Ισραήλ η γενεαλογία είχε πει ο πρεσβύτερος αρσενικό? να αποδείξει ότι ο προφήτης Y’ochanan ήρθε από τη φυλή του Yllavéh, Λουκάς αναφέρει σαφώς ότι Elisheva ήταν η κόρη του σπιτιού και της οικογένειας του Harom.

Y’ochanan γεννήθηκε κατά το μήνα Kislev? και ισχυρίζεται ότι είναι ένας άγγελος, αναφέρει το Malahí.3 προφήτη: 1 και 23.

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ BISHOPS και οι οπαδοί των ποιμένων YEHOSHU «Ο ΜΕΣΣΙΑΣ

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s