ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ 40

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ 40

Oct-014

Πηγή: Scroll του Μεσσία Yehoshu’o

Θέμα: CELESTIAL YEHOSHALÉYM

Ρέντινγκ: Rev.22: 1-21

Και μου φανέρωσε έναν καθαρό ποταμό με νερό της ζωής, διάφανα σαν κρύσταλλο, προχωρώντας από το θρόνο, και του Αρνίου Y’HWH. 2 Στη μέση του δρόμου της, και στις δύο πλευρές του ποταμού βρισκόταν το δέντρο της ζωής, που φέρει δώδεκα καλλιέργειες φρούτων, καρπό του κάθε μήνα: και τα φύλλα του δέντρου είναι για θεραπεία των εθνών. 3 δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει maldição.Nela Y’HWH το θρόνο και το αρνί, και οι υπηρέτες του θα εξυπηρετήσει 4 Θα δουν το πρόσωπό του, και στα μέτωπά τους θα είναι το όνομά σας. 5 Και δεν πρέπει να υπάρχει νύχτα εκεί, και δεν χρειάζονται το φως της λάμπας ή ήλιο, ο Κύριος ο Θεός θα τους διαφωτίσει, και θα βασιλεύσουν στους αιώνες των αιώνων. 6 Και μου είπε, αυτά τα λόγια είναι πιστά και αληθινά: και ο Κύριος ο Θεός των αγίων προφητών έστειλε τον άγγελό του να δείχνω στους δούλους του τα πράγματα που θα πρέπει σύντομα να γίνει. 7 Ιδού, έρχομαι γρήγορα? Ευλογημένος είναι αυτός που κρατά τα λόγια της προφητείας αυτού του βιβλίου. 8 I Y’ochanan είμαι ό, τι άκουσα και είδα αυτά τα coisas.E όταν άκουσα και τα είδα, έπεσα στα πόδια του αγγέλου που έδειξε, για την αγάπη. 9 Αλλά μου είπε, Δείτε μη το κάνεις αυτό: γιατί είμαι συναδέλφους σου υπηρέτης, και των αδελφών σου των προφητών, και από αυτούς που τηρούν τα λόγια αυτού του livro.Adora να Παντοδύναμο Θεό. 10 Και είπε προς εμέ, Seal δεν είναι τα λόγια της προφητείας αυτού του βιβλίου: ο καιρός είναι κοντά. 11 Αυτός που είναι άδικο? ας αδικήσει ακόμα? και αυτός που είναι βρώμικο, ας μολυνθεί ακόμα? και αυτός που είναι δίκαιος ας γίνει ακόμα πιο δίκαιος? και ο άγιος ας γίνει ακόμα πιο άγιος. 12 Ιδού, έρχομαι γρήγορα και ο μισθός μου είναι μαζί μου, για να επιστρέψει? το καθένα ανάλογα με την εργασία του. 13 Εγώ είμαι ο tav άλεφ, η πρώτη και η τελευταία, η αρχή και το τέλος. 14 Μακάριοι είναι εκείνοι που πλένουν τις στολές τους? ότι μπορεί να έχουν το δικαίωμα στο δέντρο της ζωής, και ενδέχεται να εισέλθουν στην πόλη από τις πύλες. 15 Για χωρίς να είναι τα σκυλιά και οι μάγοι και οι μοιχοί, και δολοφόνοι, και ειδωλολάτρες, και όποιος αγαπάει και maketh ένα ψέμα. 16 I Yehoshu ‘έχουν στείλει δικό μου άγγελο να καταθέσουν εις εσάς αυτά τα πράγματα για τις συναθροίσεις. Εγώ είμαι η ρίζα και το γένος του Δαβίδ, το φωτεινό αστέρι το πρωί. 17 Και το Πνεύμα και η νύφη λένε: Έλα. Και αφήστε τον να ακούει να λέει, Έλα. Και ποιος είναι διψασμένος έρθει? και όποιος θα κοσμήσει το νερό της ζωής. 18 Για Δηλώνω προς κάθε άνθρωπος που ακούει τα λόγια της προφητείας αυτού του βιβλίου: Αν κάποιος προσθέσει κάτι σε αυτά, ο Θεός θα προσθέσει σ ‘αυτόν τον αιώνιο οι πληγές που είναι γραμμένα σε αυτό το βιβλίο? 19 και αν κάποιος παίρνει μακριά από τα λόγια του βιβλίου της προφητείας αυτής, ο Θεός θα αφαιρέσει το αιώνιο μέρος του δέντρου της ζωής σας, και της ιερής πόλης, οι οποίες περιγράφονται σε αυτό το βιβλίο. 20 Εκείνος που μαρτυρεί αυτά τα πράγματα λέει, Σίγουρα venho.Assim είναι? Έλα Κύριε Yehoshu ». 21 Η χάρη του Κυρίου Yehoshu »είναι μαζί με όλους σας.

ΣΧΟΛΙΑ

Hanoch η έβδομη από Adom μίλησε για το δέντρο της ζωής: Και αυτό το δέντρο από μια ευχάριστη μυρωδιά, δεν είναι μια σαρκική οσμή? πρέπει να υπάρχει καμία δύναμη να την αγγίξει μέχρι τη στιγμή της μεγάλης κρίσης. Όταν όλοι θα τιμωρηθούν και να καταναλωθεί για πάντα? αυτό θα απονεμηθεί στο δίκαιος και ταπεινός. Ο καρπός του δέντρου θα πρέπει να δοθεί για τους εκλεκτούς. Για προς τα βόρεια της ζωής θα πρέπει να φυτεύονται στον άγιο τόπο, προς την κατοίκηση της αιώνιας βασιλιά. Τότε πολύ νιώθεις χαρά και αγαλλίαση στην Αγία. Η γλυκιά μυρωδιά τίθεται σε οστά τους? και θα ζήσει μια μακρά ζωή στη γη των προγόνων τους? στις μέρες τους θλίψη, αγωνία, ενόχληση και όχι τιμωρία τους ταλαιπωρούν. Και εγώ ευλόγησε τον Κύριο της δόξας, το αιώνιο βασιλιά, επειδή ετοίμασε αυτό το δέντρο για τους αγίους, που σχηματίζεται αυτό, και δήλωσε ότι θα δώσει σε αυτούς. Hanoch 10: 15-18.

Για να πούμε ότι είναι η άμπελος η αληθινή, Yerroshu «Μεσσίας δηλώνει το δέντρο της ζωής και το ψωμί της ζωής? (Conf.Y’oc.15: 1 και 6: 32-35).

Ο Απόστολος Sha’ul πιάστηκε μέχρι αυτή την ένδοξη ουράνια πόλη II Cor.12: 1-3.

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ BISHOPS των ποιμένων και των οπαδών YEHOSHU «Ο ΜΕΣΣΙΑΣ

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s