SERVIRE 40

SERVIRE 40

Oct-014

Sursa: Scroll de Mesia Yehoshu’o

Tema: YEHOSHALÉYM CELESTIAL

Reading: Apoc 22: 1-21

Și el mi-a arătat un râu cu apa vieții, limpede ca cristalul, care ieșea din scaunul de domnie și a Mielului Y’HWH. 2 În mijlocul străzii ei, și pe fiecare parte a râului se afla pomul vieții, rodind douăsprezece feluri de rod, și dînd rod în fiecare lună; și frunzele pomului slujesc la vindecarea neamurilor. 3 Nu va mai fi maldição.Nela Y’HWH pe tron și Mielului, și slujitorii lui vor sluji 4 Ei vor vedea fața Lui, și pe frunțile lor va fi numele dvs.. 5 Și nu va mai fi noapte acolo, și au nevoie de nici o lumină de lampă sau de soare, pentru că Domnul Dumnezeu îi va lumina, și vor împărăți în vecii vecilor. 6 Și el mi-a zis, Aceste cuvinte sunt vrednice de crezare și adevărate și Domnul, Dumnezeul duhurilor proorocilor, a trimis pe îngerul Său să arate robilor Săi lucrurile, care trebuie să fie întâmple în curând. 7 Iată, Eu vin curând; Ferice de cel ce păzește cuvintele proorociei din cartea aceasta. 8 Eu Y’ochanan eu sunt ceea ce am auzit și am văzut aceste coisas.E când am auzit și am văzut, am căzut la picioarele îngerului, care a aratat, pentru dragostea. 9 Dar el mi-a spus, Vezi tu nu o faci: pentru Eu sunt un împreună slujitor cu tine, și cu frații tăi, proorocii, și cu cei ce păzesc cuvintele din această livro.Adora a Dumnezeului Celui Atotputernic. 10 Și el mi-a zis, nu pecetluiești cuvintele proorociei acestei cărți: pentru vremea este aproape. 11 Cine este nedrept; lasă-l să fie mai nedrept; și cine este întinat, să se întineze și mai departe; și cine este fără prihană, să fie neprihănit și mai departe; Și cine este sfânt, să se sfințească încă. 12 Iată, Eu vin curând și răsplata Mea este cu Mine, ca să ramburseze; fiecare după faptele lui. 13 Eu sunt TAV Alef, primul și ultimul, începutul și sfârșitul. 14 Ferice de cei ce își spală hainele; ca să aibă drept la pomul vieții, și să intre în oraș prin porțile. 15 Pentru fără sunt câini, și vrăjitori, și pe preacurvari, și ucigașii, închinătorii la idoli, și oricine iubește minciuna și trăiește în minciună. 16 Am Yehoshu “am trimis pe îngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru congregații. Eu sunt Rădăcina și Sămînța lui David, luceafărul de dimineață strălucitoare. 17 Și Duhul și Mireasa zic: Vino. Și lasă-l că aude zic: Vino. Și cine este sete, să vină; și oricine va harul apa vieții. 18 Mărturisesc oricui aude cuvintele proorociei din cartea aceasta: Dacă cineva adaugă ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui etern plăgile care sunt scrise în cartea aceasta; 19 și de va scoate cineva din cuvintele cărții acestei proorocii, Dumnezeu va scoate partea eternă a arborele de viață, și de orașul sfânt, care sunt descrise în această carte. 20 Cel ce adeverește aceste lucruri, zice:, Cu siguranță venho.Assim este; Vino, Doamne Yehoshu “. 21 Harul Domnului Yehoshu “să fie cu voi cu toți.

COMENTARII

Enoh, al șaptelea de la Adom a vorbit despre pomul vieții: Si acel copac de un miros plăcut, nu un miros carnal; nu trebuie să existe nici o putere să-i atingă, până în momentul hotărârii mare. Când toți vor fi pedepsiți și consumate pentru totdeauna; acest lucru va fi acordat pe cei drepți și umili.Fructul arborelui va fi acordată și pe cei aleși. Pentru față de viața de nord se plantează în locul sfânt, spre locuința Regelui veșnic. Apoi, ei se bucură foarte mult și ne bucurăm în Sfânta. Mirosul dulce intră în oase; și ei vor trăi o viață lungă în țara de strămoșii lor; în zilele lor sunt durere, suferință, disconfort și nu pedeapsă le chinuiască. Și am binecuvântat pe Domnul slavei, regele veșnică, pentru că el a pregătit acest copac pentru sfinți, format-o, și a declarat că va da în ele. Enoh 10: 15-18.

Pentru a spune că este adevărata viță, Yerroshu “Mesia declară pom de viață și pâinea vieții; (Conf.Y’oc.15: 1 și 6: 32-35).

Apostolul Saul a fost prins până la acest glorios oraș ceresc II Corinteni 12: 1-3.

Consiliul Național al BISHOPS de pastori și urmașii YEHOSHU “MESIA

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s