Απιστία παρεμποδίζεται να αποκατασταθεί ΙΣΡΑΗΛ

Απιστία παρεμποδίζεται να αποκατασταθεί ΙΣΡΑΗΛ

ΤΜΗΜΑ 14

Απρίλιος -015

Πηγή: Yerroshu Scroll «ο Μεσσίας

Ρέντινγκ: Εβραίους 3: 1-19

Διά τούτο, ιερά αδελφοί, μέτοχοι της ουράνιας κλήσης, θεωρούν τον Απόστολο και Αρχιερέας του επαγγέλματός μας, Yehoshu », 2 όπως ο ίδιος ήταν πιστός σ ‘αυτόν που τον διόρισε, όπως ήταν επίσης Mosheh όλη Y’HWH σπίτι. 3 Για Έχει αξιωθεί περισσότερη δόξα από Mosheh, η μεγαλύτερη τιμή από το σπίτι είναι το ένα που το έφτιαξαν. 4 Για κάθε σπίτι είναι χτισμένο από κάποιον, αλλά εκείνος που κατασκεύασε τα πάντα είναι ο Θεός. 5 Moshe πράγματι ήταν πιστός σε όλο το σπίτι Y’HWH, ως υπάλληλος, για μια μαρτυρία από τα πράγματα που έπρεπε να μιλήσει? 6, αλλά ο Μεσσίας, ως γιος για Y’HWH σπίτι? Σπίτι του οποίου είμαστε, αν δεν συντηρήσουμε μόνο εταιρεία στο τέλος της εμπιστοσύνης και τη δόξα της ελπίδας μας. 7 Γι ‘αυτό, λέγει το Πνεύμα? το Άγιο: Σήμερα, αν ακούσετε τη φωνή μου, 8 Harden δεν τις καρδιές σας, όπως στην πρόκληση, την ημέρα του πειρασμού εν τη ερήμω, 9, όπου οι πατέρες σας με τον πειρασμό, τη θέση μου για τη δοκιμή, και είδαν τα έργα μου σαράντα χρόνια. 10 Γι ‘εγώ λυπήθηκε με την εν λόγω παραγωγή, και οι εν λόγω, πάντα σφάλουν στην καρδιά τους, και δεν έχουν γνωστούς τρόπους μου. 11 Όπως έχω ορκιστεί στην οργή μου, εάν τίθεται σε ανάπαυση μου. 12 Βλέπε, αδελφοί, μήπως είναι εκεί σε κάθε σας ένα κακό καρδιά της απιστίας, κατά την αναχώρηση του από τον ζώντα Θεό? 13 πριν να παρακινούν ο ένας τον άλλο κάθε μέρα, ενώ λέγεται σήμερα, μήπως κάποιος από εσάς να σκληρύνει από την απάτη της αμαρτίας? 14 Για έχουμε γίνει συμμετέχοντες του Μεσσία, αν κρατάμε σταθερή μέχρι το τέλος της εμπιστοσύνης μας? 15 ενώ είπε πως αν ακούσει τη φωνή μου, δεν σκληραίνουν τις καρδιές σας, όπως στην πρόκληση? 16 Για το ποιος, όταν άκουσαν, δεν προκαλούν; Υπήρχαν, ίσως, το μόνο που βγήκε από την Αίγυπτο από Mosheh; 17 Όμως, με τον οποίο είχε Υπέφερε σαράντα χρόνια; Ήταν όχι με εκείνους που αμάρτησαν των οποίων τα σώματα έπεσαν στην έρημο; 18 Και σε ποιον ορκίστηκε ότι δεν θα τεθεί σε ανάπαυση του, αλλά σ ‘αυτούς που δεν πίστευε; 19 Βλέπουμε ότι δεν θα μπορούσε να τεθεί σε απιστία.

ΣΧΟΛΙΑ

Στον τρίτο μήνα της αναχώρησης των Ισραηλιτών από την Αίγυπτο, στην Tsinay έρημο, Yerroh ο αιώνιος Θεός έκανε τους υπόσχεση, λέγοντας: … Αν ακούσετε προσεκτικά τη φωνή μου και φυλάξετε τη διαθήκη μου, θα είστε σε μένα? ο θησαυρός όλων των ανθρώπων: για όλη τη γη είναι δική μου! Και θέλετε είσθαι εις εμέ ένα βασίλειο των ιερέων, ένα ιερό ανθρώπους! Έξοδος 19: 5,6

Ο λαός του Ισραήλ, ωστόσο, έχουν γίνει ανάξια υποσχέσεις για να Yerroh τον αιώνιο Θεό μιλούν για Yeshayáhuh προφήτη, λέγοντας, εγώ άπλωσε το χέρι μου σε μια ανυπάκουη και αντιλογίαν τους ανθρώπους, που με ενοχλεί συνεχώς … Ys.65: 1 3.

Η Σύνοδος της Yerroshu «Μεσσία πρέπει να προσέξουμε να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτό της απιστίας και της σκληρότητας της καρδιάς.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s