ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ θα υποκύψει

ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ θα υποκύψει

ΤΜΗΜΑ 18
Μάιος 015
Πηγή: Yerroshu Scroll «ο Μεσσίας
Θέμα: ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ θα υποκύψει
Ανάγνωση: Filip.2: 1-16
Έτσι, αν υπάρχει προτροπή οποιουδήποτε Μεσσία, αν υπάρχει άνεση της αγάπης, αν τυχόν υποτροφία του Πνεύματος, αν τυχόν έντερα και τα ελέη, 2 Εκπλήρωση εσείς τη χαρά μου, ότι το YE μπορεί να έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης, που έχουν την ίδια αγάπη, το ίδιο διάθεση, σκέφτεται το ίδιο πράγμα? 3 Ας τίποτα να γίνει μέσω της διαμάχης ή ματαιοδοξία, αλλά με ταπεινοφροσύνη θεωρούν άλλοι καλύτερα από τον εαυτό του? 4 Δεν Κοιτάξτε κάθε άνθρωπος για να δική του πράγματα, αλλά κάθε άνθρωπο και για τα πράγματα των άλλων. 5 Έχετε ότι σε σας, που ήταν επίσης σε Yehoshu «ο Μεσσίας, 6 ο οποίος είναι με τη μορφή του αιώνιου Θεού, δεν θεωρούν ότι είναι ίσος με τον Θεό αιώνια πράγμα που πρέπει να εκμεταλλευτούμε, 7, αλλά άδειασε τον εαυτό του, λαμβάνοντας η μορφή δούλου, αφού έγινε σε ανθρώπινο ομοίωμα? 8 Και να βρεθεί στην ανθρώπινη μορφή, ταπείνωσε τον εαυτό του, να γίνει υπάκουος μέχρι θανάτου, και ο θάνατος στο σταυρό. 9 Δια τούτο και Y’HWH τον υπερύψωσε, και του χάρισε ένα όνομα που είναι πάνω από κάθε όνομα? 10 εις το όνομα Yehoshu «αν κάθε γόνατο, τα πράγματα στον ουρανό και στη γη και κάτω από τη γη, 11 και κάθε γλώσσα θα ομολογήσει ότι Yehoshu« ο Μεσσίας είναι ο Κύριος, σε δόξα του Πατέρα Y’HWH. 12 Διά τούτο, αγαπημένη Μου, όπως εσείς έχετε πάντα υπάκουσε, όχι όπως στην παρουσία μου μόνο, αλλά τώρα πολύ περισσότερο κατά την απουσία μου, να ασκηθούν δική σας σωτηρία με φόβο και τρόμο? 13 επειδή Y’HWH? είναι ό, τι λειτουργεί για σας και να θελήσεις και να κάνει από την καλή χαρά του. 14 κάνω όλα τα πράγματα χωρίς χαμηλόφωνα? 15 ότι το YE μπορεί να είναι άμεμπτος και αβλαβή, τα παιδιά του αιώνιου Θεού χωρίς ψεγάδι στη μέση του μια στρεβλή και διεστραμμένη έθνος, μεταξύ των οποίων λάμψη ye όπως φώτα στον κόσμο, 16 κρατώντας μπρος τη λέξη της ζωής? έτσι ώστε Ημέρα του Μεσσία έχω λόγο να υπερηφανεύεται ότι δεν ήταν μάταια ότι δεν έτρεξε μάταια που εργάστηκε.
ΣΧΟΛΙΑ
(Συντηρούνται ή έχουν προκύψει).
Yerroshu «ο Μεσσίας γεννήθηκε από μια γυναίκα, αλλά το σώμα του δεν δημιουργήθηκε το σπέρμα όπως και τα άλλα πλάσματα που ζουν ανάσα.
Τα γόνατα εδώ είναι το λύγισμα των γονάτων των παιδιών του φωτός είναι τα γόνατα των πιστών του.
Yerroshu »είναι ο αιώνιος Θεός ενσαρκωμένος, δεν διαχωρίζεται πλήρως τα ανθρώπινα πριν στη ζωή σας σε όλα ήταν ίσο με τους αδελφούς? ένας άνθρωπος θλίψεων και εξοικειωμένοι με.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s