КАНСТЫТУЦЫЯ біскупскага служэння

частка 19
Красавік 016
Тэма: КАНСТЫТУЦЫЯ біскупскага служэння
Крыніца: Yerroshu Скрутак “Месія
Чытанне: At.20: 17-32
З Мілета ён паслаў у Эфес і склікаў старэйшынаў царквы. 18 І калі яны прыйшлі, ён сказаў ім: Вы добра ведаеце, як я быў з вамі заўсёды, з першага дня, калі я прыйшоў у Азію, 19 працуючы Госпаду з усім пакорай і са слязамі і выпрабаванняў, што пасткай иехудим на мяне; 20 як я ня ўхіляўся абвяшчаць вам нічога, што было выгадна, вучыць вас публічна і ад хаты да хаты, 21 сведчачы Егудзі як грэцкага, пакаяньне перад Y’HWH і веру ў Госпада нашага Yehoshu “. 22 Цяпер, вось, я, сумеўшыся, на мой погляд, я збіраюся Yehoshaléym, не ведаючы, што здарыцца са мной там, 23 за выключэннем таго, што Дух сьведчыць мне ў кожным горадзе, кажучы, што кайданы і пакуты чакаюць мяне. 24 Але я лічу, не мая жыццё, як дарога мне да таго часу, як я скончыць мой і служэньне, якое я прыняў ад Госпада Yehoshu ‘, каб сьведчыць пра Добрай Навіны ласкі вечнага Бога. 25 Вось, цяпер я ведаю, што ніхто з вас сярод якіх я не пайшлі для абвяшчэння Божага Валадарства, павінны бачыць мой твар. 26 Такім чынам, у гэты дзень, вы, што чысты я ад крыві ўсіх. 27. бо я ня ўхіляўся абвяшчаць вам усю вечную савет Бога. 28 Беражыся, для сябе і ўвесь статак якіх Дух Святы; Святой зрабіў вас старэйшыны, каб накарміць сход Y’HWH, якую Ён здабыў Сабе Крывёю Сваёю. 29 Я ведаю, што пасля майго сыходу ўвойдуць да вас лютыя ваўкі, якія не шкадуюць статку, 30. і з вас саміх паўстануць людзі паднімуцца, якія будуць казаць навыварат, каб павесьці вучняў за сабою. 31 Таму чувайце, памятаючы, што я тры гады не пераставаў дзень і ноч са сьлязьмі вучыў кожнага з вас. 32 Такім чынам, я выказваю вам Y’HWH і слова Яго ласкі, якая ў стане пабудаваць вас і даць вам спадчыну з усімі асьвечанымі.
КАМЕНТАР
Апостальскае служэнне Y’ehoshu ‘Месія, праіснавала сто гадоў, гэта значыць да смерці Y’ocrranan апостала.
Прадбачачы гэта, у той час апостал Шауль развітаўся з браціяй і скончыў сваю місію, Yehoshu “выкарыстаў яго ў той момант, і праз яго паднялі біскупскае служэнне, рэкамендаваўшы ім клапаціцца аб пасвілі статак Yerroh ён твой купіў з яго ўласнай крывёю.
Але ў чацвёртым стагоддзі, біскупскае служэнне, backslid-; адмовіліся ад Yerroshu ‘і, як стары Ізраіля ў пустыні, падняў свой уласны бог, яны паднялі сваю ўласную царква, якая дала назву Рымска-каталіцкай царквы, і Sooz (Зеўс) у якасці свайго бога; гэта, у шаснаццатым стагоддзі, Лютар перайменаваны да Ісуса.

Anúncios

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s