UPUTE PROTIV pogrešnih interpretacija

UPUTE PROTIV pogrešnih interpretacija
UDIO 29
Jul.016
Tema: UPUTE PROTIV pogrešnih interpretacija
Izvor: Yerroshu Scroll ‘Mesija
Čitanje: II Tess.2: 1-17
Sada, braćo, o dolasku našega Yehoshu ‘Mesije i našeg susreta s njim, mi vas pitati 2 ne movais jednostavno vaš način razmišljanja ili uznemiri, bilo duha, koja je po riječ, niti pismo kao da je došao iz nas, kao da dan Yehoshu ‘već su stigli. 3 Nitko ni na koji način ne zavede, jer se to neće dogoditi, osim tu dolaze pada daleko, a očituju čovjek grijeha, sin propasti. 4 On se protivi i stoji protiv Yehoshu ‘velikoga Boga i svega bogoštovlja objekta, tako da on sjedi kao da je Yehoshu nogama’ u hramu Božjem, koji žele da se pojavi Yehoshu ‘naš Bog. 5. Sjeti se vi ne, tu stvar što je rekao kad sam još bio s vama? 6 I sada znate što ga zadržava da u svoje slobodno vrijeme očituje. 7 Jer već otajstvo bezakonja, postoji jedan koji zadržava sada dok se ne ukloni. 8 Tada će se otkriti zli, kojega je Gospodin će konzumirati s dahom usta i uništiti pojavkom Dolaska svoga. 9. Izgled bezakonje jedan je u skladu s radnog Sotone sa svom silom, lažnim znamenjima i čudesima 10 i sa svim prijevaru nepravednosti u njima da perecem.Perecem jer oni ne prihvatiše ljubavi prema istini da salvarem.11 tako će Gospodin Bog ih šalje djelovanje zavodničko da povjeruju laži, 12 i da svi mogu biti suđeni koji nisu vjerovali istinu, nego su se u iniquidade.13 ali uvijek trebamo zahvaljivati Bogu našemu u vama, braća ljubio Gospoda, jer ti Bog naš izabrao od početka za spasenje, posvećenjem u duhu i vjerom u istinu, od 14 do koje ti je nazvao dobrim vijestima, na posjedovanje slave Gospodina našega Yehoshu ‘The Messias.15 Dakle, braćo, čvrsto stojte i držite se predaja u kojima ste poučeni, bilo riječju ili pismom nossa.16 i Yehoshu vlastite ‘Mesija, Bog, Otac naš, koji nas je ljubio, i milosti On nam je dao trajno ohrabrenje i dobru nadu, 17 udobnosti srca svoje, i utvrditi u svakom dobru djelu i riječi.
KOMENTAR
Uz pitanje, Yerroshu ‘testirani način tumačenja spisa Santos i prigovarali odgovor; (Vidi Mat.22: 42-46).
U formuliranju i reći prispodobu bogatih i od Eleazara (Luka 16: 19-29), Yehoshu ‘dirimiu sumnjam da ni Mojsije, ili proroci uključeni Sh’lomom, a ne informirati; pitanje: gdje bi duhovima mrtvih; dobro ili loše.
Imajte na umu da, mjesto se zove Hamon dojke, bio otpisan i uskrsnuće Yehoshu ‘.
Braća Kongregacije režiji apostoli su misinterpreting se uglavnom svitke, kada je došlo do apostolskih proročanstava o povratku Yerroshu ‘, njegovo kraljevstvo kroz zajednicu i zanosom vjernika. Da bi se to, Sha’ul je objasnio da je potrebno da se dogodi otpada u zajednici kao što je bio u četvrtom stoljeću.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s