ΒΑΠΤΙΣΗ με εμβάπτιση

ΒΑΠΤΙΣΗ με εμβάπτιση
ΤΜΗΜΑ 47
Νοέμβριος 016
Θέμα: ΒΑΠΤΙΣΗ με εμβάπτιση ΕΙΚΟΝΑ ταφή και ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Πηγή: Yehoshu Scroll «ο Μεσσίας
Ανάγνωση: στήλη 2: 1-23
Επειδή θέλω να ξέρεις πόσο μεγάλες μάχες που έχω για σας, και για εκείνους στη Λαοδίκεια, και για όσες δεν έχουν δει το πρόσωπό μου? 2 που καρδιές σας μπορεί να παρηγορηθούν, να δεμένη μαζί στην αγάπη, και εμπλουτίζεται η κατανόηση της πληρότητας στη γνώση του Θεού-Yehoshu μυστήριο »του Μεσσία, 3 στους οποίους είναι κρυμμένοι όλοι οι θησαυροί της σοφίας και της γνώσης. 4 Το λέω αυτό, ώστε κανείς δεν σας εξαπατήσει με πειστικά λόγια. 5 Για κι αν είναι απούσα στο σώμα, αλλά στο πνεύμα είμαι μαζί σου, χαρά και βλέποντας την παραγγελία σας και τη σταθερότητα της πίστης σας στην Yehoshu «Μεσσία. 6 Ως εκ τούτου, όπως μπορείτε να λάβει την Yehoshu »τον Μεσσία, τον Κύριο, να περπατήσετε σε αυτόν? 7 ερριζωμένοι και σ ‘Αυτόν και είναι εγκατεστημένοι στην πίστη του γιατρού σας, αφθονούν στην ευχαριστία. 8 Προσοχή μήπως κάποιος σας εξαπατήσει με τη φιλοσοφία και μάταια δόλο, μετά την παράδοση των ανθρώπων, κατά τα στοιχεία του κόσμου, και όχι σύμφωνα Yehoshu «Μεσσία? 9 Για σ ‘αυτόν κατοικεί ολόκληρο το πλήρωμα της θεότητας, 10 και είσθε πλήρεις εν αυτώ, η οποία είναι η κεφαλή όλης της αρχής και εξουσίας, 11 στο οποίο μπορείτε επίσης περιτομή με την περιτομή γίνεται χωρίς τα χέρια στο σώμα κρέας θήραμά του, δηλαδή, η περιτομή Yehoshu «ο Μεσσίας? 12 έχουν θαφτεί μαζί του στο βάπτισμα, το οποίο μπορείτε επίσης έθεσε μαζί του μέσω της πίστης σ ‘αυτόν που ανέστησε από τους νεκρούς? 13 σε σας, είναι νεκροί για τις παραβάσεις και την ακροβυστία της σάρκας σας, hath αυτός επιταχύνθηκε συγχωρήσει όλα τα πταίσματα? 14 κρύψει τη γραφή του χρέους που ήταν εναντίον μας σε διατάγματα, που ήταν εναντίον μας? αφαιρούνται από ανάμεσά μας, κάρφωμα το στο σταυρό? 15 Και με χάλασε αρχές και τις εξουσίες, εκτίθενται στο κοινό και το θρίαμβο πάνω τους σε αυτό. 16 Ας Ως εκ τούτου, κανένας άνθρωπος δεν σας κρίνει στο κρέας, ή στο ποτό, ή σε σχέση με μια holyday, ή της νέας σελήνης ή Σάββατα, 17 τα οποία είναι σκιά των πραγμάτων για να έρθει? αλλά το σώμα είναι Yehoshu «Μεσσίας. 18 Ας μη σας εξαπατήσουν, υποστηρίζοντας την ταπεινότητα και την λατρεία των αγγέλων, με βάση τα οράματα, ματαιόδοξος κανένα λόγο από σαρκικές μυαλό του, 19 και όχι κρατώντας το κεφάλι, από τον οποίο ολόκληρο το σώμα, είναι εξοπλισμένα και μαζί με τις αρθρώσεις και τα δίψηφα , αυξάνεται με την αύξηση της Yehoshu «αιώνιου Θεού. 20 Αν πέθανε με το Μεσσία από τα βασικά στοιχεία του κόσμου, γιατί τα υποβάλλουν σε διατάγματα, σαν να ζουν στον κόσμο, 21 όπως: μην αγγίζετε, δεν γεύση, δεν fiddled 22 δευτερόλεπτα τα διδάγματα και τη διδασκαλία των ανδρών; Το οποίο με τη χρήση? Έχουν καταστραφεί. 23 Ποια πράγματα έχουν όντως μια επίδειξη της σοφίας στη διαθήκη λατρεία, και ταπεινότητα, και τη σοβαρότητα με το σώμα, αλλά δεν έχει καμία αξία κατά την απόλαυση της σάρκας.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Σε τριάντα χρόνια Yerrwshw «ο Μεσσίας, ο προφήτης εμφανίστηκε Y’ocrranan, γιος του ιερέα Zecrraria με τις iarren, κηρύττοντας meluím ή αφιέρωση στο νερό.
Για την εκδήλωση αυτή, ο υποψήφιος ήρθε μαζί με καθιερωτής στο νερό, και καθιερωτής χύνεται το νερό στο κεφάλι του υποψηφίου? σε αυτό, καλούμε το ξέπλυμα (Πράξεις. 22:16).
Sha’ul ήταν ο απόστολος των εθνών, ο οποίος εισήγαγε την Εκκλησία της αφιέρωσης Yerroshu »με το βάπτισμα, ή βύθιση? επίσης γνωστό ως το βάπτισμα για τους νεκρούς.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s