Τα καλά νέα εκπλήξεις, το ΣΥΜΠΑΝ

Τα καλά νέα εκπλήξεις, το ΣΥΜΠΑΝ
ΤΜΗΜΑ 10
Μάρτιος 017
Θέμα: Τα καλά νέα εκπλήξεις, το ΣΥΜΠΑΝ
Πηγή: Yehoshu Scroll «ο Μεσσίας
Ανάγνωση: T’om 1: 1-12
Αυτές είναι οι μυστικές λέξεις που πρόφερε ζωντανά και Διδύμου Yehoshu «T’om Yehuda γράφει: Είπε,« Όποιος βρίσκει την ερμηνεία αυτών των λόγων δεν θα γευτεί θάνατο ». 2 Yehoshu », είπε: Αυτός που επιδιώκει να συνεχίσουν να επιδιώκουν να βρουν. Όταν βρείτε, θα διαταράξει. Όταν γίνεται ταραγμένη, θα εκπλαγείτε και θα βασιλεύσει πάνω από όλα. 3 Yehoshu », είπε: Εάν εκείνοι που σας οδηγούν λένε,” Κοιτάξτε, η βασιλεία είναι στον ουρανό “, τότε τα πουλιά του ουρανού θα προηγούνται. Λοιπόν, η βασιλεία είναι μέσα σας, καθώς επίσης και στο εξωτερικό σας. Όταν έρχεστε να ξέρετε τον εαυτό σας, τότε θα πρέπει να είναι γνωστή και θα καταλάβετε ότι είστε? γιοι του ζωντανού Πατέρα. Αλλά αν δεν τον εαυτό σας γνωρίζουν, θα σταθώ στη φτώχεια και θα είστε? Αυτή τη φτώχεια. 4 είπε Yehoshu »: Ο γέρος δεν θα διστάσει να ρωτήσει ένα μικρό παιδί επτά ημερών σχετικά με τον τόπο της ζωής, και θα ζήσει. Για πολλούς από την πρώτη θα είναι η τελευταία και να γίνει? ένα. 5 Yehoshu », είπε: Αναγνωρίστε τι είναι μπροστά στα μάτια σας, και τι κρύβεται από εσάς θα desvelado.Pois δεν υπάρχει τίποτα κρυφό που δεν θα εκδηλωθεί. 6 μαθητές Του ζήτησε να τον λένε, Μήπως μας θέλουμε να νηστεύουν; Πώς πρέπει να προσευχόμαστε; Πρέπει να δώσουμε ελεημοσύνη; Ποια δίαιτα? θα πρέπει να παρατηρήσουμε; Yehoshu », είπε: Μην ψέμα και δεν κάνει ό, τι μισείτε, 7 για όλα τα πράγματα είναι απλά στα μάτια του ουρανού. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα κρυφό που δεν θα γίνει προφανής, και τίποτα κρυφό που δεν αποκαλύπτεται. 8 Yehoshu », είπε: Ευλογημένος είναι το λιοντάρι που γίνεται άνθρωπος, όταν καταναλώνονται από τον άνθρωπο, γαμώτο ο άνθρωπος τον οποίο καταναλώνει το λιοντάρι και το λιοντάρι γίνεται homem.9 Και είπε: Ο άνθρωπος είναι σαν ένα σοφό ψαρά που έριξε το δίχτυ του η θάλασσα και λαμβάνει πλήρως peixinhos.O σοφός ψαράς βρέθηκε ανάμεσά τους ένα μεγάλο και εξαιρετικό ψάρι. Παίξτε όλα τα μικρά ψάρια πίσω στη θάλασσα και επέλεξε το μεγάλο ψάρι χωρίς δυσκολία. Ποιος έχει αυτιά για να ακούει, ας ακούει. 10 Yehoshu », είπε, Ιδού, ο σπορέας βγήκε, πήρε το χέρι του και έσπειρε. Μερικοί σπόροι έπεσαν στο δρόμο? ήρθε και συγκεντρώθηκαν τα πουλιά. 11 Μερικοί έπεσε σε βράχο, και δεν ριζώσει στο χώμα και δεν παράγουν τα αυτιά. Άλλοι έπεσε στα αγκάθια? Έφραζαν τους σπόρους και τα σκουλήκια έτρωγαν. 12 Και άλλοι έπεσαν σε γόνιμο έδαφος και παρήγαγε καλό καρπό? απέδωσε εξήντα τοις μέτρο και εκατόν είκοσι.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Sha’ul ο απόστολος να ανακοινώσει τις καλές ειδήσεις στην Ελλάδα, το μήνυμα εξέπληξε τους Έλληνες με έναν τρόπο που τους κάλεσε σε ένα ακροατήριο στο θέατρο του Κέντρου? υπάρχει ο απόστολος εξήγησε την καλή είδηση για περίπου σαράντα χιλιάδες άτομα. Πράξεις 17: 16-33.
Και έρχονται σε γη του, τους δίδαξε στη συναγωγή τους, μέχρι του σημείου ότι ήταν έκπληκτος και είπε, πού hath αυτός ο άνθρωπος αυτή τη σοφία, και αυτά τα θαύματα; Δεν είναι αυτός ο γιος του ξυλουργού; Και μην καλέσει τη μητέρα σας Myriam, και οι αδελφοί του Ya’acov, Yoseh, Σιμόν και Yehuda; Και υπάρχουν ανάμεσά μας όλες τις αδελφές του; Από πού μπορείτε, για όλα αυτά; Mat.13: 54-56.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s