Δεν θα εμπνεύσω την επιθυμία

Δεν θα εμπνεύσω την επιθυμία
Τμήμα 21
Μάιος / 018
Σχόλια Επίσκοπος Simplício
Θέμα: Δεν θα εμπνεύσει την επιθυμία
Πηγή; Περγαμηνή του Ιεσού του Μεσσία
Leit. Mark.6: 1-6, Ton 2: 1-8.
Και έφυγε από εκεί και πήγε στη χώρα του, και οι μαθητές του ακολούθησαν. 2 Και όταν ήρθε το Σάββατο, άρχισε να διδάσκει στη συναγωγή. και πολλοί, όταν τον άκουσαν, αναρωτήθηκαν, λέγοντας: Από πού έρχονται αυτά τα πράγματα; Και τι είναι αυτή η σοφία που του δίνεται; Και πώς τα θαύματα αυτά δουλεύουν μέσα από τα χέρια σας; 3 Δεν είναι αυτός ο ξυλουργός ο γιος της Myriam, ο αδελφός Ya’acov της Yoseh και Yehuda και Σιμόν; Και δεν είναι οι αδερφές σας εδώ ανάμεσα μας; Και τον έκαναν σκάνδαλο. 4 Στη συνέχεια, Yehoshu «, είπε προς αυτούς, Ο προφήτης δεν είναι χωρίς τιμή, εκτός από την πατρίδα του, μεταξύ των συγγενών του και στο δικό του σπίτι. 5 Και δεν θα μπορούσε να κάνει κανένα θαύμα σε αυτό. εκτός από να θεραπεύσουν μερικούς άρρωστους, τοποθετώντας τα χέρια τους πάνω τους. 6 Και αναρωτήθηκε για την αβεβαιότητά τους. Στη συνέχεια πέρασε από τα γύρω χωριά, διδάσκει.
2: Ο Ιεσούου είπε: Έκανα φωτιά στον κόσμο και, ιδού, φροντίζω το μέχρι να καεί. Ο Ιησούου είπε: Αυτός ο ουρανός θα περάσει μακριά, και ο παραπάνω θα περάσει μακριά. Οι νεκροί δεν είναι ζωντανοί και οι ζωντανοί δεν θα πεθάνουν. 2 Όταν ζείτε στο φως, τι θα κάνετε; Την ημέρα που ήσασταν ένας, γίνατε δύο. Αλλά όταν γίνεις δύο, τι θα κάνεις; Οι μαθητές είπαν στον Ιησού: «Γνωρίζουμε ότι θα μας αφήσετε. Ποιος θα είναι ο ηγέτης μας; 3 Yehoshu «, είπε: Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε, θα πρέπει να οδηγείτε στην Ya’acov, ενάρετων ανθρώπων, τους οποίους έγιναν τον ουρανό και τη γη. 4 Ο Ιεχωφού είπε στους μαθητές του: «Συγκρίνετε με με κάποιον και πείτε μου σε ποιον είμαι. Ο Σιμόν Κεφα είπε σε αυτόν: Είσαι σαν ένας δίκαιος άγγελος. 5 Ο Mattatyahuh του είπε: Είσαι σαν ένας σοφός φιλόσοφος. T’om; Του είπα: Δάσκαλε, 6 το στόμα μου είναι εντελώς αδύνατο να πει με ποιον μοιάζει. Yehoshu ‘είπε: 7 Δεν είμαι ο δάσκαλος σας. Επειδή έχετε μεθυσθεί στην αναβλύζουσα άνοιξη που προκάλεσα την άνοιξη, έχετε μεθυσθεί. Και τον πήρε, και αναχώρησε, και είπε προς αυτόν. τρία πράγματα. Όταν T’om? επέστρεψε στους συντρόφους του, τον ρώτησαν: 8 Τι σας είπε ο Yeshem; Ο Τόμουν απάντησε: «Αν σας πω ένα από τα πράγματα που μου είπε, θα πάρετε πέτρες και θα με πετάξετε και μια φωτιά θα βλαστήσει από τις πέτρες και θα σας κάψει.
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στην αποκάλυψη ότι Yeshyáhuh που ελήφθησαν σχετικά με Yehoshu «τον Μεσσία, ο προφήτης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Μεσσίας θα είναι ένας όμορφος άντρας, και ότι δεν υπάρχει ομορφιά που διεγείρουν την επιθυμία σε Yisrael κοινότητα. Όπως, δήλωσε: “ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ”, αποκάλυψε την οικονομική του. Είναι 53: 2.
_ Μιλώντας για την αποκατάσταση της Συνόδου, Yehoshu «ανακοίνωσε, το βασίλειο της αιώνιας Θεού, δεν θα έρθει με την παρατήρηση.
_ Αυτό έχει μειωθεί σε πολλούς σήμερα!

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s